miercuri, 2 mai 2012

INFORMARE PRIVIND DESFĂŞURAREA ADUNĂRII GENERALE DIN 26.04
  1. PROBLEME STATUTAR-ORGANIZATORICE: Sunt în evidenţă 527 de membrii cotizanţi şi 92 de membrii susţinători; au fost primiţi în ultima lună MMcl.I(r) Ionel GRECU şi colonelul(r) Constantin Filimon; a încetat din viaţă lt. col.(r)Gheorghe SICOE, în memoria căruia s-a păstrat un moment de reculegere; cotizaţia a fost colectată în proporţie de 62%, fiind în continuare restanţieri pe anul 2011 un număr de 49 de membrii(12 ofiţeri, 29 de maiştrii militari şi 8 subofiţeri); s-a acordat o diplomă de excelenţă şi un cadou MMPr.(r) CONSTANTIN SPĂTĂRELUL la împlinirea vârstei de 80 de ani; s-au prezentat membrii care şi-au aniversat ziua de naştere şi onomastica în luna aprilie.
  2. ACTIVITĂŢI CULTURAL EDUCATIVE: Asp.(r) Corneliu Irimia a prezentat un material dedicat sărbătoririi Zilei N.A.T.O la 6 aprilie iar lt.col.(r) Dumitru Manoleasa a prezentat un material dedicat Zilei Veteranului (29 aprilie). Secretarul Filialei Mangalia a A.N.V.R., Plt.adj. George Pâslaru a recitat poezia ''Se sting veteranii''.
  3. INFO PENSII ŞI DIVERSE: S-a prezentat o informare privind activităţile desfăşurate de Paşti şi cele preconizate pentru 1 mai; s-au stabilit cei 10 delegaţi la Adunarea generală a Filialei Judeţene Constanţa; s-a prezentat o informare privind aplicarea Deciziilor 223 şi 224 ale Curţii Constituţionale şi asupra modului de acţiune pentru recuperarea banilor încasaţi ilegal; s-a prezentat o informare privind desfăşurarea Adunării generale a CAR-CM din 06.04
INFORMARE PRIVIND DESFĂŞURAREA ADUNĂRII GENERALE A FILIALEI JUDEŢENE CONSTANŢA
  1. Adunarea s-a desfăşurat pe data de 27.04.2012 la Cercul militar Constanţa. Din partea Biroului Permanent Naţional a participat gl.(r) Teodorescu - vicepreşedinte şi responsabilul domeniului calitatea vietii  
  2. Ordinea de zi:  Analiza activitatii biroului judetean; Analiza executiei bugetare pe 2011 si proiectul de buget pe 2012; Raportul Comisiei de cenzori; Completarea Comitetului judetean cu noi membrii.
  3.  Aspecte de interes: Se continua demersurile pe plan politic pentru adoptarea modificarilor la OUG 1/2011 si juridic pentru rezlovarea problemei pensiilor; La intalnirea presedintelui ANCMRR cu ministrul apararii s-a solicitat aplicarea prevederilor anexei 1-modificate/OUG 1294 tuturor pensionarilor, respectarea hotararilor judecatoresti definitive pentru cei care s-au judecat cu ministerul si anularea restiuirii diferentei pentru pensile micsorate in urma recalcularii/revizuiri, obtinandu-se acordul analizarii acestor propuneri; S-au facut interventii la ministerul apararii si al muncii pentru rezolvarea problemei asistentei medicala gratuite. O prezentare mai detaliata va avea loc la adunarea generala a filialei noastre din luna mai.
                                                                                   BIROUL FILIALEI



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu