vineri, 9 august 2013

ÎN LOC DE INFORMARE

ACEASTĂ POSTARE AR FI TREBUIT SĂ FACĂ REFERIRE LA ÎNTÂLNIRILE CU CEI DOI PARLAMENTARI, AŞA CUM V-AM INFORMAT ANTERIOR. SE PARE ÎNSĂ CĂ NOI AM RĂMAS CU O PERCEPŢIE IDILICĂ ASUPRA CALITĂŢII DE PARLAMENTAR, ANUME ACEEA CĂ, PRINTRE ALTELE, DOMNIILE LOR AR TREBUI SĂ FIE INTERESAŢI, CEL PUŢIN DECLARATIV, DE PROBLEMELE CELOR PE CARE, CU SAU FĂRĂ VOIA LOR, ÎI REPREZINTĂ. DIN ACEASTĂ PERSPECTIVĂ AM INIŢIAT CELE DOUĂ ÎNTÂLNIRI.
FAPTELE NE-AU DEMONSTRAT ÎNCĂ O DATĂ CĂ ÎN POLITICĂ CEL MAI UŞOR LUCRU ESTE SĂ PROMIŢI. IERI, CÂND TREBUIA SĂ NE ÎNTÂLNIM CU DOMNUL SENATOR, AM AFLAT CĂ DÂNSUL A FĂCUT O ÎNCURCĂTURĂ ÎN AGENDA PERSONALĂ ŞI, CU DEOSEBITE REGRETE NU MAI ESTE ÎN MĂSURĂ SĂ DEA CURS INVITAŢIEI, FIIND PLECAT LA BUCUREŞTI. AZI AM AFLAT CĂ ŞI DOMNUL DEPUTAT ESTE ÎN ACEEAŞI POSTURĂ DE A FI PLECAT LA BUCUREŞTI, DE UNDE SE POATE TRAGE CONCLUZIA CĂ BUCUREŞTIUL ESTE LOCUL PROMISIUNILOR DEŞARTE!
ÎN CEEA CE NE PRIVEŞTE VOM CONTINUA SĂ FIM IDILICI ŞI SĂ CREDEM CĂ ÎNTÂLNIRILE AMÂNATE UNDEVA DUPĂ ZIUA MARINEI VOR AVEA TOTUŞI LOC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu